Историјат

Почетком 2000. године Челинац је добио и своје новине. И то је био револуционаран догађај јер су чак и многи добронамјерни културни ствараоци и друштвени радници сматрали да не постоје никакви предуслови да „Челиначке новине“ трају више од три мјесеца. Оне трају и данас, излазе редовно сваког мјесеца, с тим да је у односу на први број утростручен број страница, достигнут је респектабилан број читалаца, и у завичају и у исељеништву, а цијена је остала иста.

За ових двадесет и више година у „Челиначким новинама“ сакупљена је огромна писана грађа о челиначком крају, праћени су сви важнији друштвени догађаји, објављене бројне занимљивости. На основу текстова објављеним у овим новинама приређено је више књига, које су имале добар пријем код читалачке публике.

Претплата

Челиначке опстају захваљујући својим претплатницима, а повећање броја претплатника обавезује нас да се ангажујемо на унапређењу дизајна и садржаја Челиначких новина. Уколико и Ви желите да се претплатите на електронско или штампано издање постоји више начина.

Претплата или чланарина за Клуб читалаца Челиначких новина за 2022. годину (12 бројева) износи 20 КМ. Претплатници који желе да им Челиначке стижу поштом на ову адресу треба да додају и годишњу поштарину, што значи да претплата с поштарином за БиХ износи 32 КМ, а за иностранство 45 евра.

Чланарине и донације за Челиначке новине могу се уплатити на жиро рачун:
СПКД „Просвјета“ ОО Челинац
Број рачуна: 5520360002761150
ЈИБ: 4400595390136.

Након тога је потребно да редакцији доставите име и адресу. Можете то урадити на број 065/958-202 (доступни смо и преко Вајбера) Фејсбук страници, Твитер профилу или једноставно на мејл  celinacke@gmail.com.

Годишња претплата на електронско издање Челиначких новина кошта 15 КМ. Наравно, никакви трошкови поштарине се не додају. Претплатници на електронско издање су такође чланови Клуба читалаца Челиначких новина.

Уколико желите да платите преко интернета, најлакши начин плаћања јесте PayPal. Довољно је регистровати се на www.paypal.com и преко тог сајта послати уплату на адресу celinacke@gmail.com. И то је то. Ништа друго није потребно. У зависности од износа који сте уплатили знаћемо да ли се ради о штампаном или електронском издању, а приликом регистровања на PayPal дужни сте да унесете вашу адресу, тако да ћемо након уплате знати на коју адресу треба да вам шаљемо новине.

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

Error: Contact form not found.

Free shipping
for orders over 50%